20.12.09

Intensa felicitat amb The Ditty Bops


Abby i Amanda, Amanda i Abby. Elles són The Ditty Bops, provinents de Los Angeles, Califòrnia.

Barregen folk, bluegrass, jazz, swing, ragtime i l’últim ingredient que, com sempre, no per ser l’últim manca d’interès: teatre musical (sons de cabaret). Pel que he pogut llegir, cada espectacle té una temática central i decoren tot l’escenari tenint en compte això inclouent espectacles de titelles.

Els inicis del grup semblen extrets d’alguna pel·lícula de Gondry. Es coneixen a la ciutat de Nova Iork i s’enamoren. Un dia buscant el seu gat perdut es colen en el pati d’un estrany i resulta ser un músic i boig coleccionista de guitarres. Del no res, les anima a tocar i voilà! Aquí les tenim, repartint catxondeo i bon rollo.

Un maig com qualsevol altre van decidir agafar els bàrtols, les bicicletes i viatjar a travès dels Estats Units per celebrar el llençament del seu segon álbum: Moon Over the Freeway, viatjant des de Los Àngeles a Nova Iork, recorrent 7246 km.

Música juganera, divertida, de caire naïf. Renovant els anys 50 (fidels a la màgia de llavors) esdevenen una música per riure, per ballar, per abstreure't i per disfrutar. Lletres de bogeria i melodies vertiginoses. No us podeu perdre: Your head is too big ("it was an accident!"). O si sou dels o de les que prefereix riure que plorar davant una ruptura: Bye bye love, no té desperdici. Cada cançó té el seu tret característic i no es poden solament escoltar per sobre, segur que hi tornaràs.

Com a últimes notícies, comentar que han participat en el nou àlbum amb objectiu solidari anomenat Christmans in the Heart cantant amb Bob Dylan. Escriuen llibres per a nens i nenes entre d'altres projectes artístics que engloben música, teatre i històries, bones històries, segur.

Mandolines, humor, guitarres, contrabaix, violins, complicitat, dulcimer i una veu totalment complementada... formen la millor proposta per acabar l’any i començar-ne un de nou amb un altre sentit. Segur: amb un somriure d’orella a orella.

Esperem veure-les aviat per aquestes terres!

pd.: Per ara, no he aconseguit trobar els seus àlbums a cap tenda. Continuaré amb l'intent i mentrestant... Spotify fins que surti fum.

Més info:

http://www.thedittybops.com/ - No té gaire substància... millor al myspace


The Ditty Bops "Wishful Thinking"

Pablocita | Vídeo MySpace

No hay comentarios:

Publicar un comentario