3.6.09

Senzillesa des de Portugal


Sara Tavares, de 31 anys, és una cantant, guitarrista i multinstrumentista portuguesa de gran potencial que, poc a poc, se la comença a conèixer arreu del món. La seva trajectòria arrenca amb tan sols 16 anys quan guanya dos dels concursos televisius més prestigiosos de Portugal.

Nascuda d'una segona generació d'immigrants caboverdians, Sara creix entre dues cultures. Inicialment coneguda com a cantant i compositora de Gospel, Funk i Soul, gradualment incorpora més de la seva música i arrel africana en les seves composicions. El seu segon àlbum 'Mi Ma Bô", barreja de ritmes africans i cançons pop melòdiques i produït per Parisian Lokua Kanza, va aconseguir l'or en la nadiua Portugal.

Després d'una llarga espera de 5 anys, finalment el seu nou àlbum 'Balancé' surt a la llum al febrer del 2006. En aquest disc, produït per ella mateixa, escriu i composa totes les cançons i, a més, toca la majoria dels instruments en la seva producció. Balancé és una cançó preciosa, calmada, positiva en la qual Sara es mostra com el que és: una cantant, compositora contemporània amb molt de talent que es mou en un camí sòlid i honest pel que fa a les seves arrels africanes.

Per aquells que la vulguin conèixer de ben a prop, es confirma la data del 5 de juny a l'Auditori 2 de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario